Meski, Çalışmaları Yerinde Takip Ediyor

İçel Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturuyor.

Arpaçsakarlar'da tamamlanan kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceleyen MESKİ Genel Müdürü Kamil Ülgen ve MESKİ yönetim kurulu üyeleri Sibel Yalçın, Selçuk Salcan, Genel Müdür Yardımcısı Nizamettin Yıldırım, Su ve Kanal Daire Başkanı Ali Yanık ve Teknik ekip eşlik etti.

Heyeti karşılayan Bağcılar Mahalle muhtarı Hamza Teker yaptığı konuşmada, kangren olan sorunu çözdükleri için MESKİ yetkililerine teşekkür etti.

MESKİ Genel Müdürü Ülgen de, Toroslar ilçesine önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, ''Arpaçsakarlar'da vatandaşlarımızın uzun zamandır beklediği kanalizasyon sorunu çözülmüş oldu. Bundan da en az çevre halkı kadar bizde mutlu olduk. Toroslar Belediyesi tarafından mahalle aralarında açılması gereken yollar açıldıktan sonra eksik kalan kanalizasyon şebekelerini de tamamlayacağız. Bugün için çalışmalarımızı tamamladık. İçel'e önemli projeler kazandırmaya devam ediyoruz'' diye konuştu.

Muhabir: Kerem Kocalar

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA