Şahinbey'de Asfalt Çalışmaları

Şahinbey Belediyesi, Kavaklık Mahallesi Mehmet Apaydın Sokak'ta asfalt kaplaması yaparak, araç ve yaya trafiğini rahatlattı.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 2012 yılı içinde asfaltı bozuk yol kalmaması için saatte 200 ton kapasiteli yeni modern asfalt plenti kurmak için çalışmalarını sürdüren ve ilçenin değişik bölgelerinde asfalt kaplama ve yama çalışması yapan Şahinbey Belediyesi, 2012 yılı içinde 335 bin metre kare alanda asfalt kaplama çalışması yaptı.

Şahinbey Belediyesi, alt yapı kuruluşlarının çalışmalarını tamamlamasını beklediği Kavaklık Mehmet Apaydın Sokak'ta 700 metre uzunluğunda asfalt çalışmasını tamamlayarak, Öğretmenevleri Günaydın Sokak'ta asfalt çalışmalarına başladı.

Yapılan asfalt çalışmasından dolayı Şahinbey Belediyesi yetkililerine teşekkür eden Kavaklık Mahalle Muhtarı Müjdat Özen, ''Yaklaşık iki yıldan bu yana alt yapı kuruluşlarının çalışmalarından dolayı yollarımız bozuk durumdaydı. Sağ olsun alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından Şahinbey Belediyemiz mahallemizde çalışmalara başlayarak sıfır asfaltlama yaptı. Biz yapılan bu asfaltımızın yeniden bir alt yapı çalışması yapılarak sökülmemesini istiyoruz'' dedi.

Muhabir: Orhan Çiçek

Yayıncı: Zeynep Yücetaş
Kaynak: AA