Tarkan Edirne’yi Salladı

Fanta Gençlik Festivali kapsamında Edirne'de sahne alan Megastar Tarkan, yaklaşık 30 bin kişiye unutulmaz bir konser verdi.

Konserinde Ergene Nehri ' nin kirliliğine değinen Tarkan , " Ergene zehir akıyor , topraklarımız yok oluyor . Hep birlikte Ergene’yi kurtaralım " dedi .

11 . Fanta Gençlik Festivali’nin son durağı olan Edirne’de , Kırkpınar Güreşleri ' nin yapıldığı Sarayiçi mevkiindeki Saraçhane futbol sahasında düzenlenen etkinlikte , ilk olarak sahneye Emre Aydın çıktı . Ünlü şarkıcı söylediği şarkılarla hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı . Yaklaşık 1 . 5 saat boyunca şarkılarını seslendiren Emre Aydın , daha sonra sahneyi Tarkan’a bıraktı .

Tarkan’ın sahneye çıkmasıyla birlikte yaklaşık 30 bin kişi kendinden geçti . Megastar ' ın söylediği şarkılarla coşan izleyenler , tüm şarkılara eşlik etti . Sahne performansıyla seyircilerden tam not alan Tarkan , Edirne’ye çok uzun süre sonra gelebildiğinin , geç de olsa geldiği için mutlu olduğunu söyledi .

Edirne’nin ve Trakya’nın can damarı olan Ergene Nehri’nden zehir aktığını belirten Tarkan , " Ergene zehir akıyor , topraklarımız yok oluyor . Hep birlikte Ergene’yi kurtaralım . Burada yetkililere hep birlikte seslenelim . Ergene konusunda üzerime ne düşerse yapmaya hazırım”dedi .

Yaklaşık 1 . 5 saat sahnede kalan Tarkan , konserinin ardından kentten ayrıldı .
Kaynak: İHA