Sümer Oral Selendi'de

Meclisin tatile girmesi ile birlikte memleketi ve seçim bölgesi Manisa'ya gelen MHP Milletvekili Sümer Oral, ilçeleri ziyaret ediyor.

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş'ı ziyaret eden MHP'li Sümer Oral, çiftçilerin pahalı mazot nedeniyle sıkıntı yaşadığını bu durumun üretimi olumsuz etkilediğini ileri sürdü. Manisa ve ilçelerine yapılan yatırımların artması gerektiğini ifade eden Sümer Oral, "Hükumet çiftçi ve esnafa destek olması lazım. Bugün geldiğimde yol çalışması hala devam ediyor. Şu yolu bitirdik bu yolu bitirdik diyorlar, hani nerede Selendi yolu toz duman içinde neden bu yol bitirilmedi, bu yolun bitirilmemesi hükumetin bir eksiğidir. İlçe halkına verilen değer bu olmamalı bu yol kışın nasıl çalışır bir an önce bitirilmesi gerekiyor" dedi.

Aynı zamanda Galatasaray kongre üyesi de olan MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral Son günlerde Galatasaray takımının yaptığı transferler için, "Şampiyonlar Ligi oynayacak onun için iyi oyuncular transfer ediliyor" dedi.

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ise, "Milletvekilimizin ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz, kendileri her zaman bize destek oluyor" dedi.

Ziyarette MHP Selendi İlçe başkanı Yasin Topcan da hazır bulundu. Sümer Oral daha Sonra Selendi Belediyesi eski Başkanı Seyhan Dilik’i evinde ziyaret ederek ilçeden ayrıldı .
Kaynak: İHA