Manisa’da Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

İstanbul-İzmir karayolunun Manisa Yeni Köy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

İstanbul istikametinden, Manisa istikametine giden 34 EGE 64 plakalı otomobil sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı önce refüje vurdu, daha sonra savrulan otomobil karşı şeride geçerek önce 45 HA 8300 plakalı Ahmet Altıntaş’un kullandığı taksiye, daha sonra Hasan Şenay’ın kullandığı 45 ND 876 plakalı kamyonun altına girdi. Kamyon, otomobili altına alarak bir süre sürükledi. Daha sonra otomobil yol kenarındaki bariyerlere çarpıp, takla atarak durabildi.

Devrilen otomobilde bulunan otomobil sürücüsü 67 yaşındaki emekli Başkomser Celal Şahin, yanında bulunan eşi 58 yaşındaki Selma Şahin ve diğer otomobildeki Neşe Gül Altıntaş ağır yaralandı. Kamyon şoförü Şenay ve otomobil sürücüsü Altıntaş kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri kazazedelere müdahale etti. Durumu ağır olan Selma Şahin yolda yaşamını yitirdi. Diğer iki ağır yaralı ise Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

İstanbul- İzmir yolu meydana gelen kaza sebebiyle yaklaşık 1 saat trafiğe kapatıldı. Daha sonra olay yerine çağrılan vinçlerin yardımıyla arabalar olay yerinden çekilmesiyle trafik kontrollü bir şekilde araç trafiğine açıldı.