Baykent Şelalesi'nin Temeli Atıldı

Bağcılar Belediyesi'nin katkılarıyla yapılacak Baykent Şelalesi'nin temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Törene Bayburt Valisi Hasan İpek, AK Parti Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,Baksı Müzesi Kurucu Başkanı Hüsamettin Koçan, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Polattimur ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Polat, yaptığı konuşmada, hizmetlerde ellerinden geldiği kadarını kendilerinin yaptığını belirterek, imkanların kısıtlı olduğu yerlerde ise dostlarının yardımına müracaat ettiklerini, onların da bu noktada yaptıkları hizmetlerde isimlerinin Bayburt'ta ebedi olarak kalmasını istediklerini söyledi.

Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı ise Anadolu'nun her yerinde, her kesiminde var olan farklı güzelliklerin geçmişte olduğu gibi gelecekte de bir arada yaşayacağını ifade etti.

Yaşamının büyük bölümünü İstanbul'da geçirdiğini dile getiren Başkan Çağırıcı, ''Ben Bayburt'u ansiklopedilerden, kitaplardan değil, bizzat bu topraklarda doğmuş, bu toprakların hamuruyla yoğrulmuş biri olarak yaşayarak öğrendim'' dedi.

Bağcılar Belediyesi olarak 57 vilayette hizmet yürüttüklerini dile getiren Çağırıcı, yapmış oldukları bu hizmetlerden onur ve gurur duyduklarını kaydetti.

Vali Hasan İpek ve Milletvekili Özbek de Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'ya teşekkür etti.

Muhabir: Fatih Mehmet Özcan

Yayıncı: Asena Akçay
Kaynak: AA