Sağlık-Sen Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Sağlık-Sen Manisa Şubesi ve ilçe temsilcileriyle bir araya geldi.

Yurttaş, Sağlık-Sen yöneticilerinin katılımıyla bir kafede düzenlenen tolantıda yaptığı konuşmada, sorunlara çözüm odaklı yaşlaştıklarını ve TBMM'de çıkartılan her yasada, ilgili tarafları dinlediklerini, komisyonlarda bir istişare ortamı oluşturduklarını belirtti.

Bu noktada, sağlıkta dönüşümü gerçekleştiren hükümetlerinin en büyük destekçisinin de başta Doktorlar olmak üzere sağlık çalışanları olduğuna işaret eden Yurttaş, sağlık çalışanlarının durumlarının iyileştirilmesi için çalışma içinde olduklarını ifade etti.

Yurttaş, sendikacılardan körü körüne düşmanlık yerine sorunların çözümü noktasında diyalog beklentisi içinde olduklarını dile getirerek, ''Körü körüne hükümete düşman olmak için sendikacılık yapılmaz. Sizin muhatabınız olan, çözüm makamı olan hükümettir. Hak aramak için yeşillikleri talan ederek, araçları parçalayarak, cam çerçeve kırarak sendikacılık yapılmaz. Muhatabını iyi bilen sendikalara teşekkür ediyoruz'' dedi.

Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Yüksel Ülker de sendikalarının Manisa'da tüm kurumlarda yetkili sendika olduğunu belirterek, tespit ettikleri tüm sorunları hükületle diyalog halinde çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Muhabir: Mustafa Yıldırım

Yayıncı: Ufuk Kırabalı
Kaynak: AA