Kas-Der Yönetimi Cuma Günü Kastamonu’da

17 Haziran’da yapılan Kas-Der 16. Olağan Kongresi’nde başkan seçilen Latif Çilingiroğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 13 Temmuz Cuma günü saat 11.30’da Vali Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret edecek.

Kas-Der Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre; Latif Çilingiroğlu’nun seçildikten sonra ilk kez Kastamonu Valisini makamında ziyaret edeceği belirtildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Genel Başkan Çilingiroğlu, ‘‘İstanbul’daki sivil toplum anlayışının Kastamonu’nun her alanında hissedilebilir olması ve önemli bir güç haline gelebilmesi için Kas-Der önemli bir kurumdur. Bu anlamda İstanbul ve Kastamonu arasında oluşturulacak olan bu hissiyat ve güç faktörünün daha da etkin hale gelmesi için Sayın Valimizi makamında ziyaret etmek, görüşlerinden, fikirlerinden istifade etmek ve desteğini almak bizim için büyük önem taşıyor. Düzenlediğimiz bu ziyaretimizi kabulünden dolayı Sayın Bektaş’a teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Kalabalık bir heyetle katılacakları Valilik ziyaretinin ardından saat 13.30’da ise bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan Devrekani Uluslararası Kültür ve Sanat Festivalinin açılışına katılacak olan heyetin daha sonra İstanbul’a dönmesi bekleniyor .
Kaynak: İHA