KAYSO’dan Ticaret Odası’na Ziyaret

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) yönetim kurulu üyeleri ve meclis başkanlık divanından oluşan bir heyet 11 Temmuz 2012 tarihinde Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı M.

Asaf Mehmetbeyoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KTO Başkanı Asaf Mehmetbeyoğlu, sıkıntılı bir dönemden sonra Ticaret Odası yönetiminin kendisini oy birliği ile başkanlığa seçtiğini belirterek, kendisinin de bu göreve layık olmak için var gücü ile çalıştığını söyledi.

Önümüzdeki dönem yapılacak oda seçimlerine de değinen Mehmetbeyoğlu, “Biliyorsunuz bu yıl sonu yapılması gereken oda seçimleri önümüzdeki yılın Şubat ve Mart aylarına alındı. Biz de bu süreç içerisinde Odamızı şeffaf, demokratik ve Kayseri ticaret erbabına yakışır bir seçim ortamına hazırlama gayreti içerisinde olacağız. Ziyaretlerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak ise, bunun bir kutlama ziyareti olduğunu belirterek, “Biz iki kardeş kuruluşuz. Bizim Odamızda buradan doğup çıkan bir kuruluş. Kayseri Ticaret Odası 1800’lü yıllara dayanan geçmişi sahip, Türkiye’nin önemli ticaret odalarından bir tanesidir. Buralarda görev yapmak büyük bir onurdur. Yıllardır aynı çatı altında görev yaptığımız değerli kadim dostum Asaf Bey’i kutluyorum. Geçmiş dönemde güzel işler yaptık. Bundan sonraki süreçte de koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Ayrıca Başkan Boydak, yaklaşan Ramazan ayı münasebeti ile de tüm hemşerilerinin Ramazan ayını kutlayarak, hayırlara vesile olması temennisinde bulundu .
Kaynak: İHA