Vali Aksoy'u Görünce Kendini Yere Attı

Yaşanan selin ardından Canik ilçesinin Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki dere yatağında başlatılan konut yıkım çalışmalarını inceleyen Vali Hüseyin Aksoy’u gören bir kadın kendisini yere attı.

Yıkım yapılacak olan yerlerde incelemeler bulunmak için Gaziosmanpaşa Mahallesi'ne gelen Vali Aksoy, evi yıkılan afetzedeleri teselli ederken, yayına yaklaşan bir kadın ile uzun süre sohbet etti. Kadını yıkım için ikna ettikten sonra bir süre mahalle sakinleri ile sohbet eden Vali Aksoy, bölgeden ayrılmak üzere makam aracına yöneldi.

Vali Aksoy, makam aracına binmek üzereyken ilginç bir olayla karşılaştı. Az önce konuşarak evinin yıkılması gerektiğine ikna ettiği kadın, Vali Hüseyin Aksoy’un makam aracının yanına geldi. Kadın, Vali’yi görür görmez kendini yere attı. Olay karşısında ne yapacağını şaşıran Vali Aksoy, “Teyze beni gördün, kendini yere attın, çok ayıp teyze, rol yapma” dedi.

Daha sonra olay yerinde bulunan polisler ve mahalle sakinleri, Vali Aksoy’un makam aracının önünde yatan kadını yerden kaldırarak evine götürdü .
Kaynak: İHA