Trafik Kazasında Yaralanan Ak Parti Milletvekili Muammer Güler'in Tedavisi Sürüyor

Aksaray-Ankara yolunda trafik kazası geçiren AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler'i hastanede ziyaret eden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Güler'in durumunun iyi olduğunu belirterek, "Tahmin ediyorum yarın taburcu olur" dedi.

AK Parti Mardin Milletvekili Güler, dün gece Aksaray'dan Ankara'ya dönerken geçirdiği trafik kazasında yaralanarak Bayındır Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Tedavisi devam eden Güler'i ziyaretçi akını da sürüyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem ile Kırıkkale Milletvekili Köksal, Güler'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Köksal, Güler'i ziyaretinin ardından hastaneden ayrılırken gazetecilerin, Güler'in sağlık durumuyla ilgili sorularını cevapladı. Köksal, "Geçirdiği kazaya göre durumu çok iyi. Sağlığı, sıhhati de yerinde. Bizim bir taraftan milletvekili arkadaşımız, bir taraftan da mülki idareden gelen birlikteliğimiz var. Durumu çok iyi. Tahmin ediyorum yarın taburcu olur. Kaburgalarında biraz rahatsızlık varmış. Dinlenmesi gerek" diye konuştu.

Kazada hafif yaralanan şoförün ve korumanın da durumlarının iyi olduğunu belirten Köksal, ayakta tedavi edildiklerini açıkladı.

Kazanın nasıl meydana geldiği sorusu üzerine Köksal, "Köy yolundan gelen bir araç önlerine çıkmış. Şoför de son ana kadar direksiyonu bırakmamış ve otomobili takla atmaktan kurtarmış" dedi

Kaynak: İHA