Oğuzeli Belediye Başkanı Öztekin Açıklaması

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Oğuzeli ilçesinin daha önceki dönemlerde arzu edildiği kadar değerlendirilemediğini ve hak ettiği hizmetleri göremediğini belirtti.

Öztekin, Salman Ayşe Fatma Balat Kültür Sitesi'nde düzenlediği basın toplantısında, Oğuzeli Belediyesi'nin hizmetlerini anlattı. Oğuzeli'ne Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve genel merkezin takdiriyle aday gösterildiğini ifade eden Öztekin, ''Şu ana kadar görevimden pişman değilim. Kente hizmet etmekten dolayı çok mutluyum. Oğuzeli, gerçekten çok güzel bir yer'' dedi.

Yapılan hizmetleri sine vizyon eşliğinde anlatan Öztekin, şöyle konuştu:

''İnşaatı devam eden bin 500 kişilik cami'yi inşallah Kadir Gecesi hizmete açacağız. Yeni belediye binasını 20 güne kadar hizmete açacağız. Araç filomuzu genişlettik. Hacı Hamza Türbesi'nde restorasyon çalışmaları yaptık. 10 mahallenin tamamını parke taşını döşedik. Çocuklarımız için oyun parkları yaptık. Oğuzeli'ne ilk sosyal tesisi yaptık. Uzay Çatılı Pazar Yeri inşaatımız devam ediyor. Sacır Deresi problemi sadece Oğuzeli'nin değil tüm Gaziantep'in problemidir. Sacır Deresi'nin pis suları tarımda sulamada kullanılıyor.''

Toplantı sonrası yapılan hizmetleri yerinde tanıtan Öztekin, basın mensuplarına bilgi verdi. Ardından Başkan Öztekin, gazetecilerle Çaybaşı Köyü'ne bağlı Akpınar Tesisleri'nde öğle yemeğinde bir araya geldi.

Muhabir: Kemal Karagöz/Zafer Fatih Beyaz

Yayıncı: Mehmet Öztaş
Kaynak: AA