Emniyet Genel Müdürü Kılıçlar Mersin’de

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Adana’da gerçekleştirilen bölge toplantısına katılan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun daveti üzerine İçel’e geldi.

Genel Müdür Kılıçlar, Vali Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Müdür Kılıçlar’a, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çankal, Adana Valisi Hüseyin Avni Çoş, İçel İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz eşlik etti. İçel Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet Kılıçlar davetimizi kırmayarak ilimize gelmişlerdir. Kendilerini, Emniyet Genel Müdür Yardımcımızı ve Adana Valimizi İçel’de ağırlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Sayın Emniyet Genel Müdürümüz bizim gibi değerli bir meslektaşımız ve benim çok değerli kardeşim, arkadaşım olarak Son atamalarla Emniyet Genel Müdürlüğü makamına oturdu” dedi.

Müdür Kılıçlar’ın İçel’e ilk ziyareti olduğunun altını çizen Güzeloğlu, bundan Sonra kendisini İçel'de daha sık ağırlayacaklarını ifade etti.

Yeni görevinde Kılıçlar’a başarılar dileyen Güzeloğlu, Kılıçlar’ın üstlendiği daha önceki görevlerdeki üstün başarılarını ve çalışmalarını bu makamda da sürdüreceğine inandığı söyledi.

Güzeloğlu, Adana programı içerisinde davetlerini kırmayarak İçel’e gelen Kılıçlar’a teşekkür ederek, “İçel’de tüm hizmetlerimizin yanında emniyet hizmetlerimize dönük çalışmalarımıza Sayın Genel Müdürümüzün katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Her zaman İçel’e karşı yapıcı ve yardımcı oldular” diye konuştu.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ise, emniyet teşkilatı olarak bölge toplantılarını adet haline getirdiklerine vurgu yaparak, “İlk toplantımızı güney ve Güneydoğu'daki illerimizde gerçekleştirdik. Daha Sonra turizm bölgemizdeki illerimizde toplantı yaptık. Şimdide Adana ve civarındaki, İçel de dahil 9 il müdürümüz ve ilgili daire başkanlarımızla birlikte bugün bölge toplantısı gerçekleştirdik. Yarın da devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Emniyet teşkilatlarını, memurlarını ve uygulamalarını yerinde görmenin faydalarını gün geçtikçe daha iyi anladıklarının altını çizen Kılıçlar, sözlerine şöyle devam etti: “Arkadaşlarımızı yerinde dinliyoruz ve dertleşiyoruz. Eksiklikler varsa onları tamir ediyoruz, onların motivasyonunu katkı sağlamaya çalışıyoruz. Tabii bu arada Adana’ya gelip de bu güzel şehrimize, Anadolu’nun güzel köşesine gelmemek de çok uygun olmazdı. Sayın Valimizin nazik daveti kırmadık ve Adana valimizle ve meslektaşlarımızla birlikte buraya geldik. Hem yerinde görelim, hem de bir merhaba diyelim dedik. Ben sayım valimize çok teşekkür ediyorum. Tüm İçelli hemşehrilerime de selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum.” Ziyaretin Sonunda İçel Valisi Hasan Basri Güzeloğlu tarafından Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar’a, içinde zeytin ve zeytin ürünlerinin yer aldığı bir hediye paketi takdim edildi .
Kaynak: İHA