Şehit Mustafa Erdoğan İçin Mevlit Okutuldu

Şırnak'ın Cudi Dağı'nda yaklaşık 3 ay önce PKK terör örgütü tarafından kurulan hain pusuda şehit düşen Özel Harekat Polisi Mustafa Erdoğan için memleketi Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde mevlit okutuldu.

Şehit Mustafa Erdoğan İçin Mevlit Okutuldu
Merkez Camii'nde öğle namazı öncesi okutulan mevlidin ardından, Özel Erkoçlar Belediye Düğün Salonu'nda şehit için anma programı düzenlendi.

Programa; Şehit Mustafa Erdoğan’ın babası Ramazan ve annesi Tuğba Erdoğan’ın yanı sıra Kaymakam Coşkun Açık, Belediye Başkanı Mustafa Özdal, İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, özel harekat polisleri, Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurullah Nurdoğan, belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim'den ayetler ve ilahilerin okunduğu programda şehit düşen polis memuru Mustafa Erdoğan ve tüm şehitler için dua edildi. Konya’dan gelen semazen grubu gösterilerini sundu.Şehit annesi Tuğba Erdoğan, programa katılan şehit oğlunun özel harekat polisi arkadaşları ile yakından ilgilendi. Anne Erdoğan, özel harekat polislerine, "Sizinle gurur duyuyorum." dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe de yaptığı konuşmada, Erdoğan ailesinin acısını bir nebze azaltmak adına, üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye daima hazır olduklarını söyledi.

Tepe, "Şehidimizi bir kez daha rahmetle anıyor, okutulan mevlidin ve hayır yemeğinin Allah’tan kabul olmasını diliyorum. Terör örgütleri hiçbir zaman kötü amaçlarına ulaşamayacaktır. Bizlerin, şehidimize ve ailesine ne tür görevimiz var ise yerine getirmeye her zaman hazırız. Çünkü o yavrumuz vatan için kendini feda ettiğine göre biz de her şeyimizle bu aile için kendimizi feda etmek zorundayız. Bu, bizim için kutsal bir görevdir." şeklinde konuşu.