Kartepe Müftüsü Kızını Evlendirdi

Kartepe Müftüsü İsmail Gülşen'in kızı önceki gün Kartepe Uzunçiftlik Kültür Merkezi'ndeki tören ardından dünya evine girdi.

Kartepe Müftüsü Kızını Evlendirdi
Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın kıydığı nikahla Betül Gülşen hayatını İbrahim Öztürk ile birleştirdi. İl Genel Meclis Başkanı Fahim Kılıç, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Yazıcı, Güngör Gülşen, Ali Osman Öztürk'ün nikah şahitliği yaptığı törende Müftü Gülşen'in dostlarından oluşan kalabalık davetli topluluğu da hazır bulundu.

Kartepe İlçe protokolünü de buluşturan Kartepe Müftüsü İsmail Gülşen'in kızının nikahı nedeniyle, Uzunçiftlik Kültür Merkezi'ni dolduran konuklar genç çiftin mutluluğuna ortak oldular. Müftü İsmail Gülşen ile evhanımı eşi Hacer Gülşen'in 3 çocuğundan kuran kursu öğreticisi olan kızları Betül, hayatını Sakarya’da imamlık yapan Fazlı Öztürk ile ev hanımı Ömrüye Öztürk'ün İstanbul’da PTT çalışanı olarak görev yapan çocukları İbrahim Öztürk ile birleştirdi. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın kıydığı nikahta şahitlikleri ise İl Genel Meclis Başkanı Fahim Kılıç, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Yazıcı, Güngör Gülşen, Ali Osman Öztürk yaptı.

Kalabalık bir davetli topluluğu Uzunçiftlik Kültür Merkezi'nde gençlerin mutluluğuna ortak olan konukla,r genç çifte takılarını takıp mutluluklar dilediler .
Kaynak: İHA