Gop’ta Gençlik Coşkusu Sürüyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çocuk Aile Gelişim ve Eğitim Derneği’nin (ÇAGEDER) ortaklaşa düzenlediği “Gaziosmanpaşa Gençlik ve Eğitim Şenliği” tüm hızıyla sürüyor.

Şenliğin bugünkü etkinliklerinde yer alan Nasuh Mahruki’nin semineri büyük ilgi görürken, BKM oyuncuları İrem Sak, Caner Alkaya ve Okan Çabalar da düzenlenen sohbet programında yaptıkları şovlarla izleyicileri kahkahalara boğdu. Gaziosmanpaşa Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ÇAGEDER’in ortaklaşa düzenlediği “Gaziosmanpaşa Gençlik ve Eğitim Şenliği”tüm hızıyla sürüyor. GOP Kültür Merkezi’ndeki seminerinde takım çalışmasının önemine değinen Nasuh Mahruki, spor ya da hayatın herhangi bir alanında başarılı olabilmek için cesaret, kararlılık, kendini tanımak, hedef odaklı olmak, iyi bir takım oyuncusu olmak, zor süreçlerde karar verme becerilerine sahip olmak ve liderlik vasıflarına sahip olmak gibi bir çok özeliğe sahip olunması gerektiğini belirtti.

Seminerinde liderlikte diğer insanların enerjisinin de sisteme dahil edilip ortak bir şekilde bir şeyler başarılmasının da altında takım çalışmasının yattığına dikkat çekerek, “Tabii takım çalışmasında örgütlü olmak, başarıya odaklanmak, tedbirli olmak, hata yapmamaya çalışmak, yardımlaşmak gibi temel unsurlarında mutlaka yer alması gerekiyor. Aslında başarıya odaklanmakta gerekli motivasyonu oluşturmayı sağlıyor” dedi.

Seminer bitiminde gençler Nasuh Mahruki ye dağcılık sporu ve AKUT’un çalışmaları hakkında çeşitli sorular sordular.

GOP Gençlik ve Eğitim Şenliği’nin öğleden sonraki bölümünde ise BKM oyuncuları İrem Sak, Caner Alkaya ve Okan Çabalar’ın gençlerle sohbet programı vardı. Oyuncular, sohbet, söyleşi niteliğinde geçen programda oyuncu olmak isteyen gençlere püf noktalarını anlatırken onlardan gelen soruları da cevaplandırdılar. Oyuncu olmanın sadece yetenekle ilgili birşey olmadığına değinen Caner Alkaya, “Sürekli kendinize yatırım yapmalı ve kendinizi geliştirmelisiniz. Bol bol kitap okumalı, oyunlar ve filmler izlemelisiniz. Oyunculuk sonsuz bir meslektir, kesinlikle ben oldum dememeli, sürekli üzerine koyulmalıdır” dedi.

İrem Sak, Caner Alkaya ve Okan Çabalar gençlerle sohbet esnasında sık sık yaptıkları esprilerle gençleri kahkahaya boğdu.

Şenliğin yarınki son gününde ise Best FM DJ'i Serdar Gökalp'ın gerçekleştireceği stand-up gösterisinden sonra Gece Grubu bir konser verecek .
Kaynak: İHA