‘Ballı Propolisli’ Bitkisel Karışımlı Macun

Dr. Ömer Coşkun, bitkisel karışımlı macun olan ‘Ballı Propolisli’nin çocuklar için kemik geliştirici, iştah acıcı ve kilo aldırıcı yani gelişimini tamamlayıcı özelliklere sahip bir ürün olduğunu söyledi.

‘Ballı Propolisli’ Bitkisel Karışımlı Macun
Ballı Propolisli’nin, protein, mineral, kemik geliştirici ve kilo aldırıcı özelliğe sahip bitkisel bir macun olduğunu vurgulayan, Dr. Ömer Coşkun, “Ballı Propolisli bitkisel karışım macunun içinde propolis, karanfil, kebabiye, yenibaar, arısütü, ekinezya, harnup pekmezi ve bal vardır. Grip ve soğuk algınlığına karsı korumada dolaşım sisteminin normal fonksiyonlarını sürdürmesinde de etkili olan Ballı Propolisli, aynı zamanda kemik erimesini de önleyici ve geliştirici bitkisel karışımlı macundur” dedi.

Coşkun, “Propolis, isçi ve bal arılarının ağaç ile çalılarının yaprak tomurcuğu gövde yaraları gibi büyüyerek yenilenen kısımlarından topladıkları sari, yeşil ve kahverengi reçinemsi bir maddedir. Ballı Propolisli, tüm kontrolleri uzmanlarımız tarafından yapılarak hazırlanan karışımlardan oluşan bitkisel macundur. Yapım aşaması bittikten sonra ambalajlanarak raflarında ki yerlerini alan ürünlerimiz siz değerli hastalarımızın her daim hizmetindedir” diye konuştu.

Kaynak: İHA