Kaş'da Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Kaş'da çeşitli yarışmalarda derece elde eden öğrenciler tablet bilgisayarla ödüllendirildi.

Kaş Kaymakamlığında düzenlenen ödül törenine Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferman Akbulut ile başarılı olan öğrenciler ile öğretmenler ve veliler katıldı.

Kaymakam Kapankaya, törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin kazandıkları başarılarla gurur duyduklarını, bu başarıların öğretmenlerin çabalarıyla elde edildiğini söyledi.

Öğrencileri kazandıkları başarılar için ödüllendirmenin mutluluğunu yaşadığını kaydeden Kapankaya, ''Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum'' dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Akbulut da ödülün sporcular ve öğrenciler için bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, ''Kazanılan başarıların ödüllendirilmesi, başarı seviyesinin artmasını sağlar. Biz, Kaş Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin ardı ardına kazandıklar başarılardan dolayı gurur duyuyor ve başarılarının devamını diliyoruz'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Kapankaya, ilçe genelinde çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayar hediye etti.
Kaynak: AA