Android İçin Color Splash FX

Onlarca fotoğraf düzenleme uygulamasından sonra artık fotoğraflarınızı renklendirmek de mümkün. Color Splash FX ile fotoğraflarınızı sihirli dokunuşlarla renklendirin.

Android İçin Color Splash FX
Onlarca fotoğraf düzenleme uygulamasından sonra artık fotoğraflarınızı renklendirmek de mümkün.

Color Splash FX ile fotoğraflarınızı sihirli dokunuşlarla renklendirin.

Color Splash FX, sadece 920 Kilobyte boyutunda.

Fotoğrafçılık kategorisindeki yazılım, Android 2.1 ve üstünde çalışıyor.

Google Play Store puan ortalaması ise 4.2


Android İçin Color Splash FX


Basit ve kolay anlaşılabilir bir arayüze sahip uygulamada alttaki ikonlar ile asıl renklendirmeler yapılıyor. En soldaki ikon ile fotoğrafa yakınlaştırma yapabilir, gökkuşağı renkli ikon ile fotoğrafın kendi renklerini, gri ikon ile sadece gri renk, en sağdaki ikon ile de kendi seçtiğiniz rengi verebilirsiniz.


İlk önce fotoğrafı komple gri yapıp, sonra gökkuşağı renkli ikon ile belirlenenen yerlere fotoğrafın kendi rengini vermek fotoğrafı oldukça dikkat çekici yapıyor. Zevkinize göre diğer kombinasyonları uygulayabilirsiniz.


Android İçin Color Splash FX



Sol üstteki ikon düzenlemek için yeni bir fotoğraf açmaya, i ikonu kullanım ile ilgili bilgiler almaya, dördüncü ikon fırça ayarlarına, beşinci ikon yaptığınız değişiklikleri geri almaya, son ikon ise fotoğrafı kaydetmeye ve paylaşmaya yarıyor. Üçüncü lamba ikonunu kullanamıyorsunuz, bunun için 1,99$ ödeyin diyor uygulama.



Android İçin Color Splash FX



Uygulamada bir kaç basit fırça ayarı bulunuyor. Sınırını, saydamlığını ve boyutunu ayarlayarak en doğru renklendirmeyi yapabilirsiniz. Boyanması gereken küçük yerlerde fotoğrafı yakınlaştırıp, fırçayı küçülterek daha iyi bir sonuç alabilirsiniz.


Color Splash Fx ile fazla uğraşmadan yaptığımız bir kaç örnek çalışma.

1. Oğlum bak git Marvel versiyon



Android İçin Color Splash FX



2. Artiz Ne Arar la Pazarda Squirtle?



Android İçin Color Splash FX




3. Elmaların birleşmesi


Android İçin Color Splash FX



Sonuç olarak Color Splash FX, zaman zaman yavaş çalışması ve yerli yersiz açılan pencereleri (bizi markette derecelendirdin, satın alın, diğer uygulamalarımıza bakın vs.) dışında pek bir problem çıkarmayan, hayal gücünüzle iyi eserler ortaya çıkarabileceğiniz bir uygulama.

İndirmek için tıklayın.

Barcode Scanner ile tarayın.


Android İçin Color Splash FX


Barcode Scanner'ınız yoksa buradan yükleyin.