Memiş Hoca Seda Sayan'ı Çıldırttı

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz’ın Sultanı programının bugünkü konukları Gökhan Sezen ve Memiş Hoca oldu. Program sırasında sunucu Seda Sayan ile Memiş Hoca arasında sert bir tartışma yaşandı.

Memiş Hoca Seda Sayan'ı Çıldırttı
Dün akşam ana haberlerde sıkça yer alan ilginç bir olayı programına taşıyan Seda Sayan, programına konuk aldığı Memiş Hoca ile fena kapıştı. Hatırlanacağı gibi İstanbul Bağcılar'da kaldırımda iki kişiyle birlikte yürüyen kimliği belirsiz kadın yürürken doğum yapmış, şaşkınlık içinde uzun süre bebeğe bakan 3 kişi daha sonra arkalarını dönerek kayıplara karışmıştı.

'BUNUN ADINA MODERNLİK DİYORUZ'
Olayı programına taşıyan Seda Sayan, yaşananları hayretler içinde anlattı. Konuyla ilgili olarak söz verdiği Memiş Hoca ise 'Bu tür ahmaklar huzuru mahşerde o evladım hışmından nasıl kurtulacaklar? O kesin gayri meşru bir çocuktur ' şeklinde konuştu.  Bu tür davranışların nikahsız beraberliklerin sonucu olduğuna işaret eden Memiş Hoca 'Bunun adına modernlik diyoruz ' dedi.

'KADIN FIRTLATTI HOCAM! NE MODERNLİĞİ?'
Memiş Hoca 'nın son yorumundan sonra oldukça sinirlenen Seda Sayan ise konuğunun sözlerini keserek, 'Ne modernliği hocam. Modern olan insan bunu yapmaz. Hallerini görmen gerek. Ne varsa bunlarda var. Ne modernliği? ' diyerek çıkıştı. Memiş Hoca 'nın modernlik yorumuna katılmadığını ifade eden Seda Sayan, Bu modernlik değil cehalet ve sapkınlıktır ' diyerek devam etti.