Borsa Liselilerin Mezuniyet Sevinci

Antalya Ticaret Borsası Anadolu Meslek Lisesi ile Antalya Ticaret Borsası Ticaret Meslek Lisesi, bu yıl 12’nci mezunlarını verdi.

Borsa Liselilerin Mezuniyet Sevinci
Toqlam bin 499 öğrencinin öğrenim gördüğü Borsa Lisesi, bu yıl 318 öğrencisini mezun etti. Mezuniyet töreni ve geleneksel hale gelen pilav şenliğine Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Ali Çandır, öğrencilerin mezuniyet sevincini paylaşmak için törene katıldıklarını kaydetti.

Antalya’nın en köklü kurumlarından olan Antalya Ticaret Borsası’nı bir adım ileriye götürmek için çalıştıklarını söyleyen Çandır, eğitime de büyük önem verdiklerini anlattı. Çandır, Borsa Lisesi’ni Antalya’ya kazandıran geçmiş yönetimlere teşekkür etti.

Törende öğrenciler hazırladıkları birbirinden güzel gösteriler katılımcılara coşkulu bir gece yaşattı. Folklor yarışmalarında bölge birincisi olan Borsa Halkoyunları ekibinin gösterisinin sunulduğu gecede, modern dans gösterileri yoğun alkış aldı. Öğrencilerin birlikte söylediği şarkılara katılımcılar da eşlik etti.

Ali Çandır ve Hüseyin Cahit Kayan, ATB Ticaret Lisesi’nden birincilikle mezun olan Esra Karaman ve Anadolu Meslek Lisesi’nden birincilikle mezun olan Dilek Gümüş’e iPAD armağan ederken, okulu ikincilik ve üçüncülükle bitiren öğrencilere altın hediye edip, plaket takdim etti. İnternet klavye yarışmasında dünya 8’incisi olan öğrencilere de çeşitli armağanlar verildi.

Okul Müdürü Cahit Öztürk de okula yaptıkları destekler nedeniyle ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır’a plaket vererek, teşekkür etti.

Okul birincileri yaş kütüğüne çivi çakarken, mezuniyet andı, bayrak devir teslim törenin ardından mezuniyet belgelerini alan öğrenciler keplerini havaya fırlatarak kutlama yaptı .
Kaynak: İHA