Başbakan Erdoğan Çocuklara Oyuncak Dağıttı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreni için geldiği Çanakkale’de kendisini karşılayan çocuklara oyuncak dağıttı.

Başbakan Erdoğan Çocuklara Oyuncak Dağıttı
Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Su ve Orman İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ve Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna’yla birlikte gittiği Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi açılışının ardından helikopterle il merkezine döndü. Çanakkale 18 Mart Stadyumu'na iniş yapan helikopterden inip kendisini bekleyen Başbakanlık otobüsüne geçen Erdoğan, stadyumdan Cumhuriyet Meydanı'na gidene kadar yol boyunca kendisini selamlayan vatandaşlarla tokalaştı, çocuklara oyuncak dağıttı.

Erdoğan, alana geldiğinde ilk olarak Emine Erdoğan’la birlikte platforma çıkarak güneş altında kendisini bekleyen vatandaşları selamladı .
Kaynak: İHA