Hem Sergisi Yoğun İlgi Görüyor

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar Halk Eğitimi Merkezi (HEM) ve Akşam Sanat Okulu'nun 2012 yılı geleneksel yıl sonu sergisi yoğun ilgi görüyor.

Hem Sergisi Yoğun İlgi Görüyor
Ceylanpınar Kaymakamı İlker Özerk Özcan tarafından açılan sergide, kursiyerler yıl boyunca hazırladıkları el sanatları, dikiş nakış gibi ürünleri sergilediler. Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ömer Azger açılışta yaptığı konuşmada, 4 gün açık kalacak serginin gün içerisinde 10.00-18.00 saatleri arasında gezilebileceğini belirterek, kurumda fiziki olarak yapılan iyileştirme çalışmaları ve kurslar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Sergiye Ceylanpınar Kaymakamı İlker Özerk Özcan, tüm daire amirleri, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Alay, usta öğreticiler ve kursiyerler katıldı.

Ömer Azger, Türkiye genelinde yapılan yarışmada Güney Doğu ve Doğu Anadolu bölgelerinde eseri sergilenmeye layık görülen 2 merkezden biri olan Ceylanpınar Halk Eğitimi Merkezi'nin, 9-17 tarihleri arasında Amasya'da gerçekleştirilecek El Sanatları Fuarı'na Siverek ve Halfeti ile birlikte Şanlıurfa’yı temsilen katılacağını söyledi.

Azger, 2012 yıl sonu karma sergisine ilçe halkının yoğun ilgi gösterdiğini sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA