Giresun Belediye Başkanı Aksu Açıklaması

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, ''Derdimiz bazı kesimleri mutlu etmek değil, halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır'' dedi.

Aksu, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi'nin hafta sonu yaptığı toplantıda, belediyenin hizmet üretmediğine yönelik açıklamalarda bulunduğunu anımsatarak, bunun gerçeği yansıtmadığını savundu.

Halk adına hizmet üretmeyenlerin kendilerini eleştirmeye hakkının olmadığını öne süren Aksu, ''Giresun evladıyım ve kentime hizmet etmek için göreve geldim. Kimileri hizmetlerimizden rahatsız olabilir ama rahatsız olmalarında da fayda var. Çünkü bu, hizmet ürettiğimizi göstermektedir'' diye konuştu.

Aksu, kadınlar pazarı, yeni itfaiye binası, yeni belediye hizmet binası ve Atapark projeleri, muhtar evleri gibi önemli projeleri başlatıp kimilerini hayata geçirdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

''Kentimizde yıllardır gidilmeyen mahallelere gittik, yeni yollar açtık. Son dönemde 3 dönüm taş duvar, 100 kilometreden fazla yağmur hattı döşedik. 40 yıldır yenilenmeyen meydanları yenilemeye başladık. 80 yıllık hizmet binalarını yeni haline kavuşturduk. Bu hizmetlerimizi hükümetten destek alamadığımız için kendi imkanlarımızla yaptık. Benim en büyük kaynağım tasarruftur. Kimseden destek görmediğimiz için tasarruflarla hizmet yapmaktayız. Halkımızın parasını gereksiz harcamıyoruz. Hizmet yönünde her şeye varım. Bizim bazılarını mutlu etme kaygımız yok. Derdimiz bazı kesimleri mutlu etmek değil, halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır.''

Muhabir: Gülizar Şenel

Yayıncı: Or
Kaynak: AA