Başbakan Erdoğan Denizli’ye Geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli programı belli oldu.

Başbakan Erdoğan Denizli’ye Geliyor
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Haziran Cuma günü gerçekleştireceği Denizli ziyaretinin programı belli oldu.

AK Parti’nin Denizli İl Kongresi’ne katılmak ve bazı açılışlar yapmak üzere 8 Haziran Cuma günü Denizli’ye gelecek olan Başbakan Erdoğan, Cuma namazını kıldıktan sonra, il kongresi ve toplu açılışların yapılacağı Adalet Mahallesi’ndeki Denizli Belediyesi Geleneksel Türk Sporları Kompleksi’ne geçecek.

AK Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar, Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, il kongresi ve toplu açılışların yapılacağı komplekste basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Başbakan Erdoğan’ın 85 bin metrekarelik alana 2 milyon TL harcama yapılarak düzenlenen Geleneksel Türk Sporları Kompleksi’nde yapılacak il kongresi ve toplu açılışına katılacağını söyledi.

10 yılda 22. kez Denizli’ye gelecek olan Başbakan Erdoğan’ın Cuma namazını kılacağı caminin ismi güvenlik gerekçesiyle açıklanmazken, AK Parti İl Başkanı Avni Örki, Başbakan Erdoğan’ı Denizli’nin bir kez daha kucaklayacağını söyleyerek, en az 20 bin kişinin il kongresine katılacağını söyledi .
Kaynak: İHA