Özel İdare Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

Mersin İl Özel İdaresi, sıcak yaz günlerinde vatandaşların sorunsuz seyahat etmesi için bütün ekip ve ekipmanları ile yol çalışmalarına devam ediyor.

Mersin İl Özel İdaresi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mersin’de yayla turizmi, tarım ve hayvancılık gibi önemli bir yükü üstlenen Şahinpınarı ve Çandır arasında kalan 2 bin metrelik yol, vatandaşların hizmetine sunuldu. Mersin İl Özel İdaresi’nin 2012 yılı ‘Bakım Onarım ve Stabilize’ programında yer alan Şahinpınarı ve Çandır köyleri arası bakım onarım ve stabilize işi, İl Özel İdaresi’nin teknik ekip, ekipman ve kaynakları tarafından yapıldı.

Mersin İl Özel İdaresi yol ekipleri ayrıca, Mersin’in merkez Mezitli İlçesine bağlı Sarılar-Tepeköy arasında meydana gelen heyelandan bozulan tüm yolları onararak trafiğe açtı. Özel İdare’den yapılan açıklamada, “Bu yol, yayla turizmi, hayvancılık ve tarım alanlarında ulaşım adına önem taşımakta olduğundan, İl Özel İdaresi ekiplerinin zamanında ve gayretli müdahaleleri ile en kısa sürede eski işlevselliğine kavuşturuldu” denildi .
Kaynak: İHA