İsparta'da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Isparta Belediyesi, kentin çeşitli noktalarında içme suyu hattı yenileme, alt yapı, asfaltlama ve kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, mevcut hatların yetersizliği nedeniyle Emre, Sidre ve Ayazmana mahallerindeki içme suyu hatlarında yenileme çalışması yapıldığını söyledi.

Ayrıca Emre ve Sidre mahallerinde doğal gaz altyapı çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Günaydın, vatandaşlardan çalışmalar tamamlanıncaya kadar sabır göstermelerini istedi. Günaydın, doğal gaz altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgede asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarını kaydetti.

Günaydın, kentin adeta bir şantiyeye dönüştüğünü belirterek şöyle konuştu:

''Karaağaç Mahallesi'nden 1001 Evler Mahallesi'ne, Mehmet Tönge Mahallesi'nden Halıkent Mahallesi'ne kadar her yerde çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmalar neticesinde artık yollar ve kaldırımlar yapboz haline gelmeyecek. İlk defa şehrimizde gerçek bir alt ve üst yapı çalışması yapılıyor. Caddelerimizdeki eksiklikleri, hataları gidererek hizmetlerimizi sürdürüyoruz.''

Günaydın, 221. Cadde'deki yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarının da devam ettiğini anlatarak, hedeflerinin şehrin bütün caddelerini aynı seviyeye getirmek olduğunu dile getirdi.

Günaydın, kentin temizliğine büyük önem verdiğini belirterek, çalışmalardan memnun olduğunu ve kentin temizliği konusunda hiç bir aksilikle karşılaşmadıklarını sözlerine ekledi.
Kaynak: AA