Büyükşehir Ailesi Moral Depoladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 8.’si yapılan personel pikniği Bozağaç Yaylası piknik alanında gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerde çalışan personel, aileleriyle birlikte katıldığı piknikte gönüllerince eğlenerek moral depoladı. Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal dayanışmayı güçlendirmek adına geleneksel olarak düzenlediği personel pikniği yaklaşık 15 bin kişinin katılımıyla Bozağaç Yaylası’nda yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe eşi Hüsniye Altepe ile birlikte geldiği piknikte yoğun çalışma temposunun stresini atan personeline moral verdi.

Bursa’da yapılan yatırımların kente değer kattığını anlatan Başkan Altepe, tüm çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerde çalışanların yoğun emeği olduğunu kaydetti.

Başkan Altepe, piknikle personelin birbiriyle kaynaştığına da işaret ederek, “Burada ailelerimizle keyifli bir geçiriyoruz. Bursa’da hayata geçirilen tüm çalışmalarda tek hedefimiz huzurlu bir şehir oluşturmaktır. Bursa çok güzel bir kent. Birçok nimeti barındıran Bursa’nın güzelliklerini ortaya çıkarmaya, kentimizi tarih ve turizm başkenti yapma hedefini taşıyoruz. Yatırımlarımızla dünyanın dikkatini çekiyoruz. Bursa, Türkiye’nin ve dünyanın gözdesi oldu. Bunu hep birlikte başarıyoruz” diye konuştu.

Başkan Altepe, ecdadın emaneti olan Bursa’yı en güzel noktaya yine hep birlikte taşıyacaklarını vurguladı. Pikniğe katılan personelle bol bol sohbet eden Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi Orkestrası’nın Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği sanatçılarının konserleri de pikniğe renk kattı. Hareketli türkülerde Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla ve vatandaşlarla halay çeken Başkan Altepe, sihirbaz Abduri’nin gösterileriyle de eğlendi. Sihirbaz Abduri, illüzyon gösterisiyle özellikle çocuklardan büyük ilgi gördü. Piknikte düzenlenen top sektirme ve ip çekme yarışmaları da eğlenceli anlara sahne oldu .
Kaynak: İHA