Emniyette Terfi Heyecanı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nde 7’si birinci sınıf emniyet müdürü olmak üzere 74 personel terfi etti.

Terfi töreninin ardından yeni alınan 32 araç da hizmete girdi. Polisevi'nde düzenlenen terfi törenine Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Cumhuriyet Başsavcısı Neyzen Özcan, Jandarma Alay Komutanı Albay Ercan Yaşin, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, emniyet personeli ve aileleri katıldı.

Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, 74 personelin çeşitli rütbelere terfi edeceğini belirterek,” Şuana kadar birlik ve beraberlik içerisinde halkımızla birlikte çalışmalarımızı yaptık. Terfi töreninden sonra aramızdan ayrılacak ve başka yerlerde görev alacak arkadaşlarımız olacak. Hepsini tebrik ediyorum. Terfi töreninin yanı sıra bir de müdürlüğümüze Emniyet Hizmetleri Destekleme Derneği, Emniyet Genel Müdürlüğü ve mübadele yoluyla 32 araç hizmete giriyor. Böylece daha etkin ve hızlı bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de, terfi edenleri kutlarken, emniyet teşkilatının canla başla çalıştığını değindi

Emniyet teşkilatının halka güven verdiğini belirten Vali Aydın Nezih Doğan da, "Bugün terfi eden tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Emniyet teşkilatımızın bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde yeni araçlarıyla başarılı bir şekilde çalışmalarına devam edeceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra terfi eden 7’si birinci sınıf emniyet müdürü toplam 74 personele rütbeleri protokol üyeleri ve terfi edenlerin eşleri tarafından takıldı. Terfi törenin hemen ardından Emniyet Genel Müdürlüğü, Emniyet Hizmetleri Destekleme Derneği ve mübadele yoluyla alınan 32 araç hizmete girdi .
Kaynak: İHA