Osmancık Belediyesi’nden Asfalt Atağı

Çorum’un Osmancık Belediyesi 2012 asfalt sezonunu açtı.

Asfalt yatırımına Çiftlikler mahallesi Temençe mevkisinden başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, bu sezon 35 kilometrelik asfalt yapmayı planladıklarını açıkladı.

Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çıplak, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Menderes Çakallı ile birlikte yerinde inceleyen ve yeni asfalt sezonunun hayırlı olmasını dileyen Başkan Yazıcı, Çiftlikler mahallesi Temençe, Karapınar, Ören, Ambar mevkileri, Şenyurt, Damatoğlu, Gürleyik, Gemici, Koyunbaba ve Çay mahalleleri ile Hasandeği Kümeevleri’nde tespit edilen yerlerde 35 kilometre asfalt yapılacağını bildirdi.

Asfalt yatırımlarının iki kat emisyonlu satıh kaplama asfalt şeklinde olacağını ifade eden Başkan Yazıcı, “Asfalt yatırımlarımızla kaliteli yol ve ulaşım hizmetini sunuyoruz. Planlamalarımızı yaparken alt yapı sıkıntısı yaşayan bölgelerimizin önce alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturup sonra asfalt çalışmasına başlıyoruz. Hedefimiz Şenyurt Mahallesi’nden başlamaktı ancak bu mahallemizde bordür taşı döşeme çalışmalarının sürmesi nedeniyle zemini hazır olan ve yaşanan sıcaklıkları değerlendirmek amacıyla Temençe mevkisinden başladık” dedi.

Hedeflerini gerçekleştirmek için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin fedakarca çalıştıklarının altını çizen Başkan Yazıcı, “Ekiplerimiz fedakarca çalışıyor. Hedeflerimizi gerçekleştirmek gece gündüz ayrımı yapmadan çalışıyoruz. Yatırımlarımızı uzak yakın mahalle ayrımı yapmadan çalışmalarımızı yoğunlaştırıyor, asfalt yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA