100 Çifte Yağmur Süprizi

Van’da, deprem nedeniyle düğünleri ertelenen ve gün içerisinde nikahları kıyılan 100 çift için düzenlenen konser etkinliği sağanak yağış nedeniyle başladığı gibi sona erdi.

Van Valiliği ile Mehir Vakfı tarafından ‘Yüz Güldüren 100 Yeni Yuva’ sloganıyla depremzede çiftler için yapılan toplu nikah töreni etkinlikleri kapsamında Atatürk Şehir Stadyumu’nda bir konser etkinliği düzenlendi.

Bir televizyon kanalında da ‘Van Gecesi’ olarak yayınlanması planlanan etkinlik öncesi 100 çift stadyuma kurulan masalarda, aileleri ve vatandaşlar ise tribünlerdeki yerlerini aldılar. Programın başlamasıyla sahne alan Mahmut Tuncer, seslendirdiği şarkıların ardından platforma sırasıyla Selahattin Alpay ve Rojin’i çağırdı. Rojin’in ikinci şarkısını seslendirdiği sırada aniden başlayan sağanak yağış nedeniyle sahayı dolduran vatandaşlar bir anda neye uğradıklarını şaşırarak gelin ve damaklarla birlikte kapalı tribünlere koştu. Şiddetini sürdüren yağmur nedeniyle gelin ve damatlar ile etkinlik için gelen vatandaşlar sırılsıklam olurken, konser etkinliği de sona erdi. Etkinlik kapsamında sahneye çıkamayan Hülya Bozkaya ve diğer sanatçılar geldikleri araçlarla konakladıkları otellere geçerken, gelin ve damatlar ile diğer vatandaşlarda stadyumu terk etti .
Kaynak: İHA