Genç'ten Yerinde Tespit

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçedeki mahalleleri gezerek eksikleri yerinde tespit ediyor.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, birim müdürleriyle birlikte Teknepınar ve Gaziosmanpaşa Mahallesi'ni gezdi. Mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve vatandaşlarla görüşen Başkan Genç, eksikleri de tespit etti. Çocukların ilgisiyle karşılaşan ve bisiklete de binen Başkan Genç, miniklerin isteklerini dinlemeyi ihmal etmedi.

Canik'in her köşesini önemsediklerini ifade eden Başkan Osman Genç, "İlçemiz bir yandan gelişim ve değişim gösterirken, vatandaşlarımızın da isteklerini göz ardı etmiyoruz. Mahallelerimizi gezerek onların isteklerini dinleme imkanı buluyoruz. Biz halkımıza hizmet ediyoruz, dolayısıyla vatandaşlarımızla iç içe olmak bizleri mutlu ediyor. Canik'in her bir yanını daha yaşanabilir, daha konforlu hale getirmek için çalışıyoruz" dedi.

Vatandaşların ayran ikram ettiği Başkan Genç, "Biz Canik'in yer yanına yatırım yapıyoruz. İlçemizin sadece bir bölgesini değil, her yanını ilmek ilmek işliyoruz. Yollarımızı, kaldırımlarımızı yeniliyoruz. Amacımız her yanıyla çağdaş bir Canik. Gece-gündüz Canik için mesai yapıyoruz. Çocuklarımızın, Canikli halkımızın yüzlerinin gülmesi bütün yorgunluğumuzu unutturuyor" diye konuştu.

Gördüğü eksikliklerin giderilmesi için birim müdürlerine talimatlar veren Başkan Genç, "Bu tür gezilerle eksiklerimizi yerinde görüyor, halkımızı dinleme imkanı buluyoruz. Laf değil, iş yapıyoruz. Canik'i şantiyeye döndürdük. Onun için biz her zaman şantiyedeyiz. Canik'i pırıl pırıl, konforu yüksek bir şehir yapmakta kararlıyız. Canik halkı eskiye göre çok daha mutlu. Ancak yapacağımız daha çok şey var" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA