Ak Partili Tunca, “madde Bağımlılığı İle Mücadele Şart”

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, “Emniyet güçlerimizin uyuşturucu ile mücadelede gösterdiği başarıya paralel, sosyal projeler ve caydırıcı tedbirlerin alınması şart.” dedi.

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü dolayısı ile yaptığı açıklamada, uyuşturucu bağımlılığının bireyi suça iten, sosyal yapıya zarar veren ve ciddi sağlık sorunlarını beraberinde getiren olumsuz etkilerine vurgu yaptı.

Emniyet güçlerinin uyuşturucu ile mücadelede gösterdiği başarıya paralel, sosyal projeler ve caydırıcı tedbirlerin alınmasının önemine dikkat çeken Merkez İlçe Başkanı Tunca, “Uyuşturucu madde bağımlılığı, sadece kullanan kişiyi etkilemekle kalmayıp yakın çevresine ve topluma zarar vererek ciddi sağlık sorunlarını beraberinde getirmektedir. Uyuşturucu illeti, sağlığa, akıl ve ruh sistemine yaptığı tahribatla insanımızı tehdit ediyor. Dünya ülkelerinin ortak problemi olan uyuşturucu bağımlılığı, gençleri kullanarak her türlü gayri meşru faaliyete zemin hazırlamaktadır.” şeklinde konuştu.

Özellikle gençlerin uyuşturucu bağımlılığından korunması gerektiğinin altını çizen AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, güvenlik güçlerinin uyuşturucu ile mücadelede gösterdikleri çalışmaları takdir ettiklerini, görsel, yazınsal medya ile sosyal ağlarda da gereken mücadelenin yapılmasını umduğunu belirterek, “Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü’nün uyuşturucu bağımlısı gençlerin bu illetten kurtulmalarına vesile olmasını diler, bu konuda çalışmalar sürdüren tüm birimlerimize başarılar dilerim.” dedi.

Kaynak: İHA