Başkan Mustafa Akaydın’a Hızmet Teşekkürü

ADD Antalya Şubeleri Eşgüdüm Kurulu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı ziyaret ederek, Cumhuriyetçi ve Atatürkçü anlayış ve hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Antalya Şubeleri Eşgüdüm Kurulu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı ziyaret etti. Ziyarete ADD Şube Başkanı İbrahim Daş ile 14 şube başkanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Daş, Büyükşehir Belediyesi ile birlik ve beraberlik içinde çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, “Antalya’da Atatürkçü düşünceye katkılarınız büyük. Derneğimize büyük katkılarınız var. Bizim için çok değerlisiniz. Büyükşehir Belediyesi, Atatürkçü düşünceye imkanlarını sonuna kadar açmış durumda. Bu anlamda Başkan Akaydın’a teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile aynı bakış açısında, el birliğiyle çalışmanın ciddiyetinin farkındayız” diye konuştu.

ETKİNLİKLERDEN ÇOK ŞEY ÖĞRENİYORUZ
ADD Genel Merkez Bilim Kurulu Üyesi Mustafa Durna da halkı aydınlatan faaliyetleri için Başkan Akaydın’a teşekkür ederek, “Belediye Başkanlığınız döneminde düzenlediğiniz söyleşi ve konferanslarla birbirinden önemli, birbirini tamamlayan etkinliklere imza attınız. Etkinliklerinizden çok şey öğreniyoruz. Aydınlanma için geniş açıdan bakmalıyız” dedi.

ATATÜRK’Ü SEVDİRMEYE ÖNEM VERİYORUM
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Akaydın, ADD’nin kendisi için çok önemli olduğunu vurguladı. Başkan Akaydın, “Özünde Atatürkçü biriyim. Atatürk’ü daha çok anlamaya, anlatmaya, sevmeye ve sevdirmeye çok önem veriyorum. Hala okuduğum kitapların önemli bir kısmını Atatürk’le ilgili kitaplar oluşturuyor. Örneğin Nutuk’u 2’nci kez okuyorum. Her okuduğumda da yeni bir şeyler öğreniyorum. Halkı aydınlatmak için artık değişik yöntemler kullanmalıyız. Halka açılmalı, halkı ikna etmeliyiz. Bir belediye başkanı olarak eğitim faaliyetlerine büyük önem veriyorum. ASMEK’lerle insanların ufuklarını açmaya çalışıyoruz. Burada sadece Atatürkçülüğü anlatmıyoruz. İnsanlara resim yapmayı, müzik aleti çalmayı öğreterek de Atatürkçü düşünceyi aktarabiliriz. Ayrıca bu anlamda tiyatroya çok önem veriyorum. Gezici etkinlik aracımızı, ilçelere ve köylere göndererek, tiyatroyu halkla buluşturuyoruz” dedi .
Kaynak: İHA