Kocaeliler Denize Akın Etti

Hafta sonunda sıcaktan bunalan Kocaelililer, kendilerini İzmit Körfezi’ndeki Altınkemer Plajı’nın serin ve temiz sularına güvenle bıraktı.

Yazın en sıcak günlerinden birinin yaşandığı hafta sonunda serinlemek isteyen Kocaeli halkı, sahillere ve tertemiz plajlara akın etti. Başkan Karaosmanoğlu da, İzmit Körfezi’nde güvenle denize giren vatandaşlarla birlikte kendisini Altınkemer Plajı’nın serin sularına bıraktı.

Yazın kavurucu yüzü kendisini göstermeye başladı.

Yaz aylarının başlamasıyla birlikte en sıcak hafta sonlarından birinin yaşandığı bu günlerde serinlemek isteyenlerin adresi Büyükşehir’in hayata geçirdiği sahil düzenlemeleri ve plajlar oldu. Dikilen milyonlarca ağaç serinlemek ve nefes almak isteyenlere gölge olurken, deniz keyfi yapmak isteyenlerin adresi ise İzmit Körfezi’ni çevreleyen plajlar oldu.

Yoğun programı içinde fırsat bulan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, Karamürsel’deki Altınkemer Plajı’nda vatandaşlarla birlikte denize girdi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve vatandaşlarla birlikte tertemiz denizde yüzen Başkan Karaosmanoğlu, serin sularda yorgunluk attı.

Kalabalık ve cıvıl cıvıl görüntüsüyle cazibe merkezi haline gelen Mavi Bayraklı Karamürsel Altınkemer Plajı’na gelen genç yaşlı, çoluk çocuk Kocaelililer, gönül rahatlığıyla denize girdi. Soyunma kabinleri, duşları, şezlongları ve cankurtaran ekibiyle denize girmek isteyenlere güvenli ve konforlu bir ortam sağlayan Altınkemer Plajı’na gelen vatandaşlar, Başkanlar Karaosmanoğlu ile Yıldırım’a da ayrı bir ilgi gösterdi.

Özellikle denizde oyunlar oynayan çocukların cıvıltısı, ilk defa denizle tanışan miniklerin heyecanı, iskeleden denize atlayan gençlerin coşkusuyla şenlenen Altınkemer Plajı’nın serin sularına kendisini bırakan Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli halkıyla birlikte İzmit Körfezi’nde denize girmenin mutluluğunu yaşadı. Kocaeli’nin dörtbir köşesinden aileleriyle birlikte plaja akın eden Kocaelililer de, Başkanlar Karaosmanoğlu ile Yıldırım’a kendilerine böyle bir imkanı sunduğu için teşekkür etti .
Kaynak: İHA