Polis Memuru Şiir Kitabı Çıkarttı

Kayseri’de bir polis memuru, kaleme aldığı şiirleri kitapta topladı.

Kitabın tanıtım ve imza gününde, şair polis İbrahim Özdemir’i mesai arkadaşları ve şiir severler yalnız bırakmadı. Edebiyata ve şiire meraklı olan İbrahim Özdemir, ilk şiir denemelerine lise yıllarında başladı.

Arkadaşlarının tavsiyesiyle bugüne kadar yazdığı şiirlerin bir bölümünü, 'Erkete Yaşadığımız Aşklar Oldu' isimli kitapta topladı. 96 sayfadan oluşan kitapta, 65 şiir ve 26 da deneme yazısı bulunuyor. İlk baskısı yapılan kitabın tanıtımı için imza günü düzenleyen İbrahim Özdemir’i kendisi gibi polis olan arkadaşları yalnız bırakmadı. Genç şaire destek olmak için polisler şiir kitabından satın alarak imzalattı. Şair polis Özdemir, genellikle beşeri aşk üzerine şiirler yazdığını ve bu konuda deneme yazıları da kaleme aldığını söyledi.

Özdemir, “Şiir ve denemelerim son 7 yıldan beri çeşitli edebiyat dergilerinde yayımlandı. Yerel gazetelerde de yazılarıma yer veriliyor.” dedi.

Şu an üzerinde çalıştığı bir araştırma ve tanıtım kitabı olduğunu belirten Özdemir, 'Efsanedir Keçikalesi ' isimi vereceği kitabın da yakın zamanda basılacağını ifade etti .