Taksicilerden Başkana Teşekkür

Leyla Atakan Caddesi’ndeki Atakan taksi durağı çalışanları, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı kahvaltıda ağırladılar.

Taksi durağı esnaflarından ve aynı zamanda Başiskele Belediye meclis üyesi olan Muharrem Gökbudak, Başkan Doğan’a İzmit’teki taksi duraklarını çağdaş bir görünüme kavuşturduğu için teşekkür etmek için kahvaltıda ağırladıklarını belirterek, ”Sağolsun başkanımız davetimizi kırmadı. Artık İzmitli taksicileri herkese örnek olacak mekanlarda hizmet veriyor. Türkiye’ye örnek olacak taksi durakları için Başkan Doğan’a teşekkür ederiz. Ayrıca taksi durağımıza İzmit Belediyesi’nce kamelya da yapıldı” dedi.

Başkan Doğan da taksici esnaflarının bir kentin gönüllü kültür elçileri olduğunu belirterek, ”Taksiciler, önemli bir kamu hizmeti yapıyorlar. Kentimize dışarıdan gelen kişilerin ilk karşılaştığı kişiler taksici arkadaşlarımızdır. Onların daracık yerlerde iş yapmalarına gönlümüz razı olmadı ve İzmit ile sembolleşmiş taksi durakları projesini hayata geçirdik. Artık bir çok taksici arkadaşımız modern çağdaş bir ortamda gönül rahatlığı ile işini yapıyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA