Ankara Shoppıng Fest’te Ece Gürsel Rüzgarı

Ankara Shopping Fest kapsamında düzenen defilede yerli yabancı mankenler boy gösterirken, başkentlilerden en çok ilgiyi ünlü manken Ece Gürsel gördü.

Başkent bir süredir çeşitli etkinlik, konser ve süslemelerle hareketli günler geçiriyor. Güvenpark’ta dinozor sergisi, cadde ve sokaklarda çeşitli sanat gösterileri, alışveriş merkezlerinde ünlü sanatçıların konserleri düzenleniyor. Ankara Shopping Fest kapsamında bugün de Ankara Olgunlaştırma Enstitüsü'nün katkılarıyla bir defile düzenlendi.

Ünlü manken Ece Gürsel’in yer aldığı defileyle İzmir Caddesi karnaval alanına dönüştü. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği defilede çok sayıda ünlü markanın ürünleri sergilendi. Vatandaşlar, podyuma çıkan yerli yabancı mankenlerin cep telefonuyla fotoğraflarını çekti. Ece Gürsel'in izleyicilerden tam not aldığı defileye, sıcak geçen günün ardından modaseverler ve İzmir Caddesi'ndeki esnaf da akın etti.

8 Haziran'da başlayan ve Türkiye genelinde geniş yankı uyandıran, Ankara Shopping Fest kapsamında daha önce Tarkan, Emre Aydın, Murat Boz ile Ruslana sahne almıştı. Alışveriş çılgınlığına dönüşen festivalde ayrıca Hakkari'ni Dağlıca ilçesindeki hain saldırı nedeniyle, bugün gerçekleştirilmesi planlanan Bengü ile Hadise konserleri iptal edildi .
Kaynak: İHA