Mehmet Eren Boyraz Açıklama Yaptı

Medical Park Antalyaspor oyuncusu Mehmet Eren Boyraz, ''Takımım 14 oyuncuyla yollarını ayırdı'' dedi.

Boyraz, memleketi Ereğli'de Erdemirspor'un devam eden yaz spor okulunu ziyaret ederek, eski antrenörleri Günal Taşdemir ve Bayram Altuntaş ile görüştü.

Ziyarette, yaz spor okuluna katılan oyuncularla da ilgilenen Boyraz, çok çalışıp, okulla futbolu beraber yürütmeleri tavsiyesinde bulundu.

Boyraz, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımının şu anda yeni bir yapılanma süreci içerisine girdiğini vurgulayarak, ''Takımım 14 oyuncuyla yolları ayrıldı'' dedi.

Medical Park Antalyaspor'un 1 Temmuz'dan itibaren yeni sezon çalışmalarına başlayacağını aktaran Boyraz, şunları kaydetti:

''Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında sakatlıklarla boğuştum. İkinci devre toparladım ve 3 gol atıp, 8'de asist yaptım. Bu durum benim için sevindiriciydi ama takımın kötü gitmesi bunu biraz gölgede bıraktı. Sezonu istediğimiz yerde bitiremedik. Son maçta kümede kaldık. İnşallah iyi bir sezon bizi bekliyor. Euro 2012 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin de olmasını isterdik. Turnuvaya renk katardı. Şampiyonada favori olarak Almanya ve İtalya'yı görüyorum.''

Bir gazetecinin, ''Abdullah Avcı'nın milli takımın başına getirilmesini nasıl değerlendiriyorsunuz-'' sorusu üzerine Boyraz, ''Milli takımın başına getirilen Abdullah Avcı başarılı olacaktır. Bunun en somut göstergesi yapılan hazırlık maçlarıdır. Bu ihtiyaç olan bir değişimdi. Abdullah hoca da kendisini kanıtlamış bir insandır. Bu işin altından kalkabileceğini düşünüyorum. Çünkü gençlere önem veriyor'' diye konuştu.

Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı/Sinan Özmüş

Yayıncı: Nurhan Çorlu
Kaynak: AA