Çiftlikköy İlçesinde Açılışlar

Çiftlikköy Belediyesi tarafından yaptırılan Bayraktepe Sosyal Tesisleri ve Güney Caddesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Bayraktepe Sosyal Tesisleri ve Güney Caddesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, halka hizmeti hakka hizmet sayan bir anlayışla çalıştıklarının söyledi.

İlçe halkına verdikleri bir sözü tutmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Dağ, ''Artık yol, park gibi rutin açılışları yapmak yerine hemen her yıl büyük yatırım gerektiren hizmetlerin açılışını yapmaktayız. Geçtiğimiz yıllarda kapalı pazar yeri, spor tesisleri kültür merkezi gibi önemli tesisleri hizmete soktuk. Bugün de burada Bayraktepe Sosyal Tesisleri ve Güney Caddesi'ni hizmete sokuyoruz'' diye konuştu.

Yalova Valisi Esengül Civelek de konuşmasına, geçtiğimiz gün Hakkari'de yaşanan hain saldırıda şehit düşen askerleri rahmetle anarak başladı.

Bayraktepe Sosyal Tesisleri ile ilçe ulaşımına katkı sağlayacak olan Güney Caddesi'nin açılışının heyecanını yaşadıklarını ifade eden Civelek, şunları kaydetti:

''Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak bireysel ihtiyaçlarımızın yanı sıra toplumsal ihtiyaçlarımız için de sosyal tesislerin yaşama geçirilmesi hizmet zenginliği ve vatandaş memnuniyeti için önem taşımaktadır. Bu düşünceyle ilçemizin önemli bir eksiğini gidermek üzere ilçenin en güzel yerinde inşa ettirilen bu tesiste çok amaçlı etkinlikler düzenlenecek. Vatandaş odaklı, kaliteli, etkin ve verimli çalışmalar yapan Çiftlikköy Belediye Başkanımızı kutluyorum.''

Vali Civelek ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Dağ, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu ve Çiftlikköy Kaymakamı Hasan Öztürk, açılış kurdelesini birlikte kesti.

Muhabir : Erhan Erdoğan

Yayıncı : Haluk Yüksel
Kaynak: AA