Başkan Özgan’dan Dizi Setine Ziyaret

Adana’nın Kozan ilçesinde çekimlerine başlanan “Kötü Yol” dizisinin setini Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ziyaret etti.

Kanal D’de yayınlanacak olan televizyon dizisi için Kozan’a gelen Gold Film ekibi çekimlerine Mahmutlu Mahallesi’nde devam ediyor. Maceralı kurgusu ile izleyiciyi ekrana bağlaması düşünülen dizide başrol oynayacak Cansel Elçin'e İlker Aksum, Ezgi Mola ve Şükran Ovalı gibi isimler eşlik ediyor.

Dizi çekimleri için Kozan’ın ideal bir yer olduğu kaydeden filmin yönetmeni Nisan Akman, dizi çekimlerinin iyi gittiğini ve 7. gününde oldukları ve Kozan’da olmakta çok mutlu olduklarını söyledi.

Akman, “1965 yılında çamaşırcı bir kızın Çukurova’dan çıkıp İstanbul’da başarıya ulaşmasını konu alan bir Orhan Kemal hikayesi. Kozan’da 3-4 ayrı mekanda çekimler yapmaktayız. Kozan’ın insanı çok cana yakın çok misafirperver. Bu sıcakkanlılığı çoğu yerde göremeyiz. Bundan dolayı Kozan halkına teşekkür ediyoruz. Kozan tarihi mekanları, ara sokakları, gölüyle, dereleriyle dizi çekimleri içinde çok müsait ideal bir ilçe olup, burada huzur içinde çalışıyoruz” dedi.

Dizinin çekildiği set alanını ziyaret eden ve Yapım Koordinatörü Ferhat Eşsiz’den bilgi alıp, çalışmalarında başarılar dileyen Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Kanal D’de yayınlanacak olan Kötü Yol dizi çekiminin Kozan’da başlaması ilçemizin tanıtımı çalışmalarımıza büyük oranda katkı sağlayacaktır. Temennimiz dizinin birkaç bölümle kalmayıp 5-10 bölümün ilçemizde devam etmesidir. Dizinin Koordinatörü Ferhat Bey ile Hanımın Çiftliğini çekimleri döneminde hava alanında karşılaşmıştık ve kendilerini Kozan’ımıza davet etmiştim. Bugün ise Kozan’dalar ve çekim yapmaktalar. Bunlar Kozan’ımız adına sevindirici bir durumdur. Kozan’ımızı tercih etmelerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu .
Kaynak: İHA