Şişli’de Kamyonet Semt Pazarına Daldı: 2 Yaralı

Şişli’de semt pazarına dalan kamyonet pazarı yerle bir etti.

Sabah saatleri olması nedeniyle boş olan pazarda büyük bir faciadan dönülürken, kamyonetin sürücüsü ve bir vatandaş yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi Kestanelik Sokak’ta meydana geldi. 34 UM 9648 plakalı kamyonet, sokak içerisine yeni kurulmaya başlanan semt pazarına daldı. Pazar tezgahlarına çarpan kamyonet, pazarı yerle bir etti. Sabah saatleri olması sebebiyle büyük bir faciadan dönülen kazada, kamyonetin şoförü ve bir vatandaş yaralandı. İsmi öğrenilemeyen sürücü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazadan kaçarak kurtulan ve ellerinde hafif sıyrıklar oluşan Yusuf Dede isimli pazarcı, “Arabanın freni patladı. Bende hemen sağa kaçtım. Anca kendimi kurtardım. Adama vurdu. Allah’a şükür bende fazla bir şey yok. Ellerimden ve dizlerimden yaralandım. Hastaneye gittim, pansuman yaptım. Ben orada arabanın geçmesi için direkleri çekiyordum. Yukarıdan geldi ve vurdu. Arabanın freni patladı herhalde. Önce adama vurdu. Adama vurunca ben sağ tarafa kaçtım, kaçarken de düştüm. Kaçmasaydım bana da vuruyordu” diye konuştu.

Görgü tanığı Mustafa Lider ise, “Bu mıcırlardan freni tutmadı. Araba kaydı ve kayınca gidip tezgahlara vurdu. 2 yaralı vardı. Ama bu yokuşa da pazar kurulmaz. Hem vatandaşa, hem bize eziyet” dedi

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor .
Kaynak: İHA