Şevket Sabancı'dan Medline'a Ziyaret

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Sabancı sahibi olduğu Özel Medline Antalya Hastane Kompleksi'ni ziyaret etti.

Şevket Sabancı'dan Medline'a Ziyaret
Sağlık alanında ciddi yatırımlar yaptıklarını belirten Sabancı, "Sadece Antalya'da değil Türkiye genelinde iddialı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Sabancı mülkiyeti kendine ait olan Özel Medline Antalya Hastane Kompleksi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Sabancı'ya Medline Hastaneleri CEO Yardımcısı Mineş Yılmaz, Medline Antalya Hastanesi Tıbbi Direktörü Ayça Doğan ve hastane Doktorları servisleri gezdirdi. Hastane personeli ile konuşan Sabancı, hastalara da acil şifalar diledi.

Sabancı, gezisinin ardından hastane yönetimi ve Doktorlar ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

Hekimlerin günün teknolojik gelişmelerini takip etmeleri ve kurum kimliğine yakışacak etik ve ahlaki değerlere dikkat etmesi gerektiğinin altını çizen Sabancı büyüme hedefleri içinde önemli noktanın 'Hasta Sağlığı ve Memnuniyeti' olduğunu kaydetti.

Tüm çalışanlarından hasta memnuniyeti ve sağlığını ön planda tutarak hizmet vermesini isteyen Sabancı, "Antalya'da da hedefimiz hasta memnuniyeti adına fark oluşturmaktır" dedi.

Antalya'daki sağlık hizmetlerinin daha da ileriye gideceğini ifade eden Sabancı, "Genç, dinamik ve güler yüzlü bir ekiple çalışmaktan gurur duydum" dedi.

Medline Hastaneleri CEO Yardımcısı Mineş Yılmaz da bütün hizmetlerinin hasta odaklı yapıldığını dile getirerek, kısa süre içinde Antalya'da sağlık alanında fark yaratmaya başladıklarını kaydetti.

Şevket Sabancı ve çocuklarının 11 yıl önce Sabancı Holding'den ayrılarak kurdukları Esas Holding, acil sağlık hizmetleri veren Medline'ı satın alarak sektöre adım atmıştı .
Kaynak: İHA