Muzaffer Ancın’da Ödül Coşkusu

Aydın Özel Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu'nda davetli ve velilerin katılımı ile “Ödül Töreni” adlı etkinlik gerçekleştirdi.

Muzaffer Ancın’da Ödül Coşkusu
2011-2012 Eğitim Öğretim yılında Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu bilimde, sporda, sanatta ve sınavlarda Aydın için Türkiye ve Dünya ile yarışmaya devam etti.

Ödül gecesine Aydın Valisi Kerem Al, Vali Yardımcısı Halil Canavar, Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Adnan Menderes Üniversitesi (ADU) Rektörü Mustafa Birincioğlu, ADU Rektör Yardımcısı Cavit Bircan, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Halil Yürekli, Aydın İl Dernekler Müdürü Sefa Altıntaş, Sosyal Hizmetler Müdürü Gönül Durulan, ADU Dekanı Ömer Faruk Durdu, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker, ASİAD Genek Kurulu Başkanı Abdulkerim Tikbaş, veliler ve öğrenciler katıldı.

Ödül gecesinde konuşma yapan Kerem Al, “Bu akşam burada güzellikler yaşadık. Ülkemiz adına umutlar taşıdık. Yarınlarımızdan emin olmak durumunda olduk. Güzellikler yaşanıyor, yarınımız güzel inşa ediliyor. Çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Farklı bir nesil yetişiyor. Bu uğurda zamanlarını emeklerini sarfeden eğitim gönüllülerini serdengeçtileri kutluyorum. Fedakarlık yapan esnafımızı, memurumuzu kutluyorum. Vermek kolay değil. Bu hazzı duyanları tebrik ediyorum. Burada yetişen çocuklarımızla iftihar ediyoruz. Bize daha güzellikler yaşatacaklarına inanıyoruz. Ödül verdiğimiz vermediğimiz bütün çocuklarımızı kutluyoruz” dedi.

Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu ödül gecesi spor ve seviye tespit sınavlarında dereceye giren öğrencilerin protokol tarafından ödüllendirilmesiyle devam etti.Bu yıl kazanılan başarıların ödülleri muhteşem bir törenle sahiplerine takdim edildi. Eğlenceli gösterilerle davetlilere neşeli dakikalar yaşatan öğrenciler şarkılar söyleyerek herkesin alkışını kazandı .
Kaynak: İHA