Dalamanlı Miniklerden Şiir Şöleni

Dalaman Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan şiir dinletisi büyük beğeni topladı.

Dalamanlı Miniklerden Şiir Şöleni
Dalaman Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından okulun çok amaçlı salonunda şiir dinletisi düzenlendi.

Türkçe Öğretmeni Aynur kavuk önderliğinde şiir dinletisine hazırlanan öğrenciler çalışmalarının karşılığını okudukları şiirlerin anne babaları tarafından alkışlanması ile aldı. Şiir Dinletisine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nejdet Şen ve veliler katıldı.

Şiir Dinletisi Türkçe Öğretmeni Aynur kavuk’un konuşması ile başladı.

Ardından Müzik Öğretmeni İbrahim Alıç’ın Tırnak Kemençe ile sunduğu müzik ziyafeti kulakların pasını sildi.

Şiir Dinletisinde şiir okuyacak öğrenciler sahneye tek tek gelerek kendilerince şiirin ne demek olduğunu söylediler. Şiir ziyafeti başlamadan önce Alpinay Yıldırım’ın solo olarak gitar eşliğinde okuduğu ‘Bu Kalp Seni Unutur mu’ adlı şarkı büyük alkış aldı. Okunan şiirlerin ardından Batuhan Ünal yine solo olarak ‘Aşk İmkansız’ adlı şarkıyı seslendirdi. Gecenin sonunda geceye katılan veliler çocuklarından dinledikleri şiirin zevki ile ayrıldılar.

Düzenlenen şiir dinletisi ile ilgili konuşan Okul Müdürü Turgay Yıldızhan “Öğrencilerimiz Türkçe Öğretmenimiz Aynur Kavuk ile beraber uzun süreden beri bu geceye hazırlanıyorlardı. Oldukça keyifli bir akşam geçirdik. Tüm öğrencilerimize, öğretmenimize ve bizlere destek olan velilerimize çok teşekkür ederim” dedi .
Kaynak: İHA