Belediyeden Engelliler Okuluna Trafik Pisti

Tekirdağ Belediyesi tarafından Tekirdağ İlköğretim ve İş Okulu bahçesine yapılan trafik pisti düzenlenen törenle hizmete girdi.

Belediyeden Engelliler Okuluna Trafik Pisti
Tekirdağ Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü tarafından Tekirdağ İlköğretim ve İş Okulu’na yapılan trafik eğitim pisti törenle açıldı. Açılış törenine Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç’ın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, Emniyet Müdür Yardımcısı Oktay Durmuş, Trafik Şube Müdürü Aykut Efe, Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve vatandaşların katıldı.

Pist sayesinde öğrencilerin trafik konusunda bilinçleneceğini aktaran Belediye Başkanı Adem Dalgıç, “Çocuklar ve gençlerle ilgili projeleri her zaman öne aldık. 2 bin 500 öğrencimize trafik eğitimi verdik. Çocuklara yönelik çok sayıda parklar açtık.” dedi.

Sevgi davulları ritim grubunun gösterisinden sonra kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere ehliyet ile eğitimciler Semra Eren ve Salih Şimşek’e de sertifika verildi .
Kaynak: İHA