Bafra'da Öğrenciler Yararına Kermes

Bafra ilçesinde, Fatih merkez, İrşadiye, Altınyaprak, Mevlana yurtlarında kalan öğrenciler yararına bu yıl geleneksel 11'inci kez kermes düzenlendi.

Bafra Belediyesi Kapalı Fuar Alanı'nda düzenlenen tekstil ve gıda kermesinin açılışı Bafra Mehteran Takımı'nın gösterisi yapıldı.

Açılışta konuşan Samsun Bölgesi Yurtları Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yılmaz, kermesin bir ay açık kalacağını söyledi.

Milli ve manevi değerlere varis olabilecek nesiller yetiştirmek için çalıştıklarını belirten Yılmaz, ''4 tane yurdun birleşimiyle, geliri yardıma muhtaç öğrencilerin eğitimi ve öğretimine katkıda bulunmak amacıyla kullanılacaktır. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesi de insana verilen önemden geçer'' dedi

Kermesin açılışına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji öğretim üyesi Prof. Dr. Şaban Esen, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP Bafra ilçe Başkanı Hüseyin Acar, Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Hadi Sezer, İkizpınar Belde Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, Doğanca Belde Belediye Başkanı İsmail Mutlu, işadamları ile davetliler katıldı .
Kaynak: AA