Sapığa Dikiz

Konyaaltı Plajı'nda görev yapan özel güvenlik, röntgencilere karşı dürbünlü gözetleme yapıyor. Yakalanan magandalar polise teslim ediliyor

Plaj, restoran, kafeler ve konser alanıyla Antalya'nın en büyük eğlence kompleksi olan Konyaaltı yaz sezonunun gelmesiyle her gün binlerce kişiyi ağırlıyor. Plajda artan aktiviteler ise ünlü plajdaki işletmelerin tuttuğu özel güvenliğin sırtına büyük sorumluluk yüklüyor.

GECE GÜNDÜZ
Gündüz plajda, gece konser ve eğlencelerde güvenliği sağlayan personel, hırsız ve magandalara geçit vermiyor. Ellerinde dürbünle gün boyu plajın her köşesini tarayan güvenlik personeli tacizci, hırsız ve kapkaçcılara göz açtırmıyor. 24 saat boyunca sahil şeridini kontrol altında tutan güvenlik görevlileri, kalabalığın yoğun olduğu saatlerde plajı dürbünle gözetliyor.

ATV İLE TAKİP
Özellikle yaz aylarında kent dışından gelen kötü niyetli kişilerin, plajda güneşlenen kadınları rahatsız ettiği konusunda yoğun şikayet aldıklarını söyleyen güvenlikçiler, böyle bir durumda yakalanan kişilerin sahil şeridi dışına çıkartıldığını ve polise teslim edildiğini söyledi. 30 görevli röntgencilere karşı ATV ve motosiklet gibi küçük motorlu araçlarla da devriye geziyor.