Kursiyerler Başarı Belgelerini Aldı

Sivas’ın Kangal ilçesinde, 2011-2012 eğitim öğretim yılı sonunda ilçe merkezi ve beldelerdeki Kur’an kurslarına devam eden kursiyerlere düzenlenen bir programla başarı belgeleri verildi.

Kur an Kursu öğreticilerinin hazırladığı programa İlçe Müftüsü Fazlı Mutlu, Merkez Berat Cami İmam Hatibi Adem Başer, Kur’an kursu hocaları ve kursiyerler katıldı.

Merkez Kız Kur’an Kursu, Gürsel Mahallesi Kız Kur’an Kursu, Karşıyaka Mahallesi Kız Kur’an Kursu, Alacahan Beldesi Kur’an Kursu, Çetinkaya Beldesi Kur’an Kursu ve Havuz Beldesi Kur’an Kursları’nda yapılan kurs bitirme programına katılım yoğun oldu.

Müftü Mutlu, programda yaptığı konuşmada, herkesi Kur’an-ı Kerim okumaya davet ederek, "İlçe Müftülüğü olarak amacımız, Kur’an’ın girmediği ev, Kur’an’ı bilmeyen insan bırakmamak. Çünkü yüce yaradan, ‘Kur’an okuyan toplumlar hiç bir zaman darlık görmezler’ diye buyuruyor. Çocuk olsun, genç olsun, yaşlı olsun isteyen herkes camilerde ve Kur’an kurslarında Kur’anımızı doğru kanaldan doğru yöntemlerle öğrenebilirler." şeklinde konuştu.

Kurs sonunda Müftü Fazlı Mutlu, kursiyerlere teşekkür ederek başarı belgelerini takdim etti .
Kaynak: İHA