Başkan Akbaş, TOSB Yöneticilerini Ağırladı

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Çiftçi ve TOSB Bölge Müdürü Fuat Günel’i makamında kabul etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette gündem TOSB’un başarısı oldu. OSBÜK ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile çevrenin korunması ve geliştirilmesi konusunda başarılı çalışmalar ve uygulamalar yürüten kurum ve kuruluşlara yönelik bu yıl ilki düzenlenen “Türkiye'nin en temiz kenti”, “Türkiye'nin en temiz köyü”, “Türkiye'nin en temiz organize sanayi bölgesi” ve “Türkiye'nin en temiz sanayi tesisi” yarışmalarında Türkiye’nin en temiz sanayi tesisi unvanını aldıklarını vurgulayan TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Çiftçi, çevre beratı ödülünü Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş ile paylaştı. 5 Haziran tarihinde Dünya Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programda Çevre Beratı ödülünü aldıklarını ifade eden Çiftçi, daha güzel başarılara hep birlikte ulaşacaklarını ve TOSB’un gelişimi ve önemini daha geniş alana yayacaklarını ifade etti.

TOSB ekibini tebrik ettiğini dile getiren Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, TOSB’un aldığı ödülle Çayırova’ya inanılmaz bir değer kattığını belirtti.

Sanayinin gelişmesinin bulunduğu kente değer kattığını ve istihdamı yaygınlaştırdığını ifade eden Akbaş, Çayırova’daki işsizliği en aza indirmek için sürekli sanayi kuruluşları ile iletişime geçtiklerini söyledi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Çiftçi ve TOSB Bölge Müdürü Fuat Günel’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti .
Kaynak: İHA